La Cerveseria FERRETERIA és un local ubicat en el centre de la ciutat de Reus. Des del Febrer de 1998 ha mantingut l'esperit de l'antiga ferreteria (trasmesa de generació en generació des de 1850) i ha conservat al màxim els detalls que feien singular aquell antic establiment, com les prestatgeríes, els aparadors, el terra, els mostradors i el sostre. La Ferreteria manté, inclús, molts del estris que allí s'hi venien, així com la caixa registradora i les escales per accedir a les calaixeres superiors.

Dels detalls que fan de la Ferreteria un local més sigular encara, destacaríem la gran il.luminació, el rètols publicitaris de finals del 50, principis del 60 i dos grans tubs de coure (a banda i banda de la barra) que distribueixen la cervesa als assortidors. Poder conjugar aquest enclau del passat amb les necessitats d'un establiment punter en el servei de menjars i begudes ha estat una difícil tasca duta a terme per la reconeguda interiorista Estrella Salietti.

    Si tot el nostre treball no ha estat suficient per transportar-te a un establiment invierta con IQ Option amb una atmosfera pròpia de principis del segle XIX, les fotografies que decoren el local, donació de l'il.lustre fotògraf Josep Maria Ribas i Prous, ho faran per nosaltres.

      I si la decoració ens fa museu, la nostra carta ens fa cerveseria temàtica perquè els nostres plats duen noms com "ribot", "peu de rei", "tornavís", "clau anglesa" o "barrina" i servim la nostra cervesa de barril, des del "punxó" (la mida més petita) fins la "ferrada" (la més gran), passant per la "broca" del 4, del 6 o del 8.